Analiza vzrokov slabe prodaje, marketinško svetovanje in izdelava učinkovitih orodij prodaje in marketinga. Brezplačni marketinški nasveti v Marketingu Zmagovalcev.
Domov  |  O Moveri  |  Kontakt
Partner zmagovalcev

O Moveri

E-podjetnik 2004
Zakaj je Movera vodilna
Vredni zaupanja
Kaj menijo o Moveri njeni naročniki
Dejstva o podjetju
Kontaktni podatki
Pred desetimi leti sta znotraj agencije Movera združila svoje moči MBA manager z mednarodnimi izkušnjami Blaž Kop in večkrat mednarodno nagrajeni oblikovalec Bojan Straže. Skupni cilj je bil jasen: pomagati naročnikom, da z učinkovito komunikacijo s kupcem ustvarijo maksimalne prodajne rezultate. V desetih letih sta s skupino Moverinih strokovnjakov pomagala k uspehu mnogim podjetjem in iz Movere ustvarila vodilno agencijo za B2B marketing.


Zakaj je Movera vodilna

 • KER z Movero naročnik uspe. Neredko celo preseže svoja pričakovanja o izboljšanju prodajnih rezultatov.
 • KER je znanje moč in v Moveri imajo znanje. Deset let vlaganja v znanja o prodajnih orodjih in prodajni psihologiji ter deset let izkušenj so garancija za hitre in učinkovite rešitve problemov Moverinih naročnikov.
 • KER v Moveri hitro in zanesljivo prepoznajo neizkoriščene potenciale trženja in prodaje in napake, ki onemogočajo optimalno prodajo.
 • KER v Moveri izluščijo bistvene konkurenčne prednosti podjetja in mu preko prepoznanih prednosti pomagajo k uveljavitvi na trgu.
 • KER podjetje z Moverino prodajno komunikacijo ustvari željeni vtis pri izbrani ciljni skupini.
 • KER vam bodo v Moveri vedno stali ob strani, ko jih boste potrebovali.
Biti vodilni pomeni za Movero največjo odgovornost do vsakega njenega naročnika. Le rezultati so za Movero tisti, ki štejejo. In le zadovoljstvo naročnika ob rezultatih upraviči njegovo zaupanje do Movere.


>>> Spoznajmo se!


Vredni zaupanja

Movera je v zadnjem desetletju sodelovala pri nekaterih najbolj učinkovitih povečanjih prodaje: tako s skrbjo nad celovito prodajno podobo najboljših podjetij, z nagrajenimi embalažami, prenovami najvidnejših blagovnih znamk in drugimi prodajnimi orodji.
 • Podjetje Euro Plus, eno izmed treh vodilnih svetovnih proizvajalcev posebne programske opreme, je z Moverino pomočjo povečalo prodajo za 30%.

 • Podjetju Hyla je Movera pomagala, da je postalo številka 2 na svetu v prodaji sistemov za čiščenje zraka in prostora.

 • Podjetje Tipro je z Moverino pomočjo postalo vodilni svetovni proizvajalec inteligentnih tipkovnic.

 • Ljubljanskim mlekarnam je Movera z enim samim prodajnim orodjem pomagala doseči 243 % prodajnega načrta. To pomeni, da je s pomočjo prodajnih orodji presegla idealna pričakovanja podjetja za še ekrat in pol.


>>> Spoznajmo se!


Kaj menijo o Moveri njeni naročniki?

 • ”Čeprav smo imeli visoka pričakovanja, jih je Movera s svojim pristopom še presegla. Od predstavitve programa se je prodaja povečala za več kot 30%. Sama podoba je bila pohvaljena tako na številnih mednarodnih sejmih kot tudi med stiki s partnerji po celem svetu. Le upamo lahko, da bomo s skupnimi močmi še naprej uspešno nastopali na mednarodnih trgih.”
  Matej Košmrlj, Euro Plus, Kranj

 • ”Dosežena je velika razpoznavnost med konkurenčnimi izdelki. To orodje s pridom izkoriščamo pri trženju. In prvi prodajni rezultati kažejo, da je bila izbira agencije dobra naložba.”
  Jože Arh, Krka, Novo mesto

 • ”To, kar smo ustvarili od 7. marca do danes si zasluži več kot čestitke. Dokazuje, da smo se zbrali najboljši, ki smo tu zato, da smo zmagovalci in prispevamo k rasti in uspehu drugih. Uspešni in učinkoviti smo.”
  Edita Kuhelj Krajnovia, GV Revije, Ljubljana

 • ”Na svetovnem sejmu v naši branži v Nemčiji so nas takoj opazili tako kupci kot konkurenca. Še tako naprej, si pravimo, in zato bomo z agencijo MOVERA iz Ljubljane še tesneje sodelovali.”
  Andreja Sovdat, Gostol, Nova Gorica
Med večjimi podjetji so bili Movernini naročniki tudi:

Krka Novo mesto, Petrol Ljubljana, Ljubljanske mlekarne, Kolinska Ljubljana, Žito Gorenjka Lesce, Pekarna Grosuplje, Tosama Vir pri Domžalah, Mercator Emba Ljubljana, Lekarna Ljubljana, Liv Postojna, Kemofarmacija Ljubljana, Droga Izola...

...in mnoga druga, vseh panog in vseh velikosti.

Vse to so v Moveri dosegli z bolj učinkovitimi prodajnimi orodji. Kako lahko pomagajo vam?


>>> Spoznajmo se!


Dejstva o podjetju

Ustanovljeno:
1995

Firma družbe:
Movera, kreiranje tržne identitete d.o.o.

Skrajšana firma:
Movera d.o.o.

Matična številka:
5898455

Davčna številka:
SI71610138

Račun:
02085 - 0010189924

Direktor:
Blaž Kop


Kontaktni podatki

Naslov:
Movera d.o.o.
Dunajska 106, 1000 Ljubljana

Telefon:
01 561 06 80

Faks:
01 561 06 94

E-pošta:
info@movera.si


>>> Spoznajmo se!


Ali sploh potrebujete marketing?

Razlog za večino neuspehov podjetij je, da jim zmanjka denarja. Denarja jim zmanjka, ker nimajo dovolj kupcev. več ...
5 ključnih vprašanj

Na katera vprašanja morate poznati odgovore, če želite izboljšati prodajna besedila in odziv interesentov? več ...
Razveselite prave ljudi

Našli ste odličen vir informacij, ki so v pravih rokah lahko močno orožje proti konkurenci.
Priporočite jih direktorju podjetja!